Nice sites
Reviews, fashion, DIY, drawing, blogs and pictures

https://www.scotch-soda.com/nl/nl/home Scotch and soda. Deze winkel verkoopt kleding voor man, vrouw, meisje, en jongen. Een fantastische kleding zaak vind ik zelf! het is echt mijn lievelingswinkel. Deze winkel gaat met de trends mee en verzint elke keer weer andere leuke kleding. De kleding is van super mooie kwaliteit. 


https://nl.lush.com/ Lush. Dit is een fantastische winkel. Als je daar binnen komt, komt een heerlijke geur je tegemoet. Deze winkel verkoopt allemaal zelfgemaakte producten.  In deze winkel verkopen ze verzorgingsproducten. Noem maar op van bath bombs naar grote verrassingspacketten. 


https://www.rituals.com/nl-nl/home  Rituals. De rituals is een heerlijke winkel als je toe bent aan een lekker zalfje, zeepje of scrub. In deze winkel verkopen ze ook verzorging producten. Sinds kort verkopen ze ook make-up en kleding. Deze producten ruiken allemaal heerlijk!


https://www.debijenkorf.nl/ Bijenkorf. Op deze site kun je van alles shoppen. Bijvoorbeeld kleding, schoenen en tassen. Zeker zijn hier ook huishoudelijke dingen te koop. Op de beneden verdieping staan alle verzorgingsproducten en make-up. Dit vind ik dan ook zeker de leukste afdeling samen met de kleding afdeling.

https://www.boozyshop.nl/ Boozyshop. Op deze site kun je make-up vinden van alle soorten en maten. Ik vind het erg leuk om naar producten te kijken die net binnen zijn en dan de recencies hiervan te lezen. Je kunt alle soorten make-up daar kopen van poeders tot make-up kwasten.