'Vervelen? dat woord bestaat niet'

03-07-2017

Iedereen heeft vast wel eens een dag dat hij/zij zich verveeld. Dit vindt ik zelf echt vreselijk! maar eigenlijk zijn er zoveel leuke dingen om te doen maar waar je dan niet bij stil staat. Ik geef jullie tips voor een BORING DAY.

Muziek

Zet een vrolijk muziekje aan! hier krijg je vanzelf energie van. Zelf zet ik ook vaak een leuk muziekje op. Ik zet dan meestal de nieuwste nummers aan. 

Opruimen

Ruim je kamer op. Natuurlijk is dit heel erg 'saai' maar je hoofd wordt er wel rustig van. Richt bijvoorbeeld een hoekje van je bureau of je vensterbank in met een seizoenen hoekje in. Dit houd in dat je wanneer het bijvoorbeeld zomer is er schelpen van het strand liggen met zee zand en dat wanneer het winter is dat je er nep sneeuw neer legt met een kerstboompje erop. Ook kun je natuurlijk je kamer versieren met bloemen. Ik vind dat zelf heel erg leuk en rustgevend staan.

Lezen

Ga lekker lezen. Dit is erg rustgevend en je kunt natuurlijk zelf bepalen wat je leest. Geen boeken in huis? ga dan even lang de bibliotheek of misschien mag je wel een boek lenen van een vriendin. Ga lekker rustig lezen in je kamer op een stoel met kussentjes en een dekkentje, of ga lekker beneden op de bank lezen. Je moet zelf je plek uitzoeken waar je het beste kan lezen. En je hoeft trouwens niet een boek te lezen. Niet iedereen houd namelijk van boeken. Je kunt ook een tijdschrift gaan lezen.

DIY

Ga opzoek op het internet naar leuke DIY's en voer er eentje uit. Je kunt bijvoorbeeld een collage maken of een coole slinger. Kun je geen leuke DIY's vinden? kijk dan even op deze site bij het kopje: DIY, en knutsel er daar eentje van! (linkje naar DIY's: lifeofjasmine3.webnode.nl/diy/) 

Blogs lezen/maken

Begin met het lezen van verschillende blogs. Zitten er nog tips tussen of leuke dingen die jou interesseren? je hoeft natuurlijk niet een hele blog door te lezen maar je kunt wel te dingen er uit pikken die jou aanspreken. Ben je er klaar mee met blogs lezen? probeer dan een eigen blog te creëeren. Begin gewoon met schrijven en kijk maar hoe ver je komt.

Serie/film kijken

En natuurlijk kun je ook gewoon lekker een serie of een film kijken. Ga lekker op je kamer zitten of op de bank met een kopje thee en iets lekker en begin met kijken. Weet je niet waar je leuke films/series kunt vinden? dan raad ik Netflix zeker aan. Op Netfilx staan film en series voor jong en oud. Elke maand komen er weer nieuwe films en seizoenen bij. Ik volg zelf de serie: Once Upon A Time. Ik vind dit echt een SUPER leuke serie. Ik kijk het zeker bijna elke dag (vooral in de vakantie). Het gaat over sprookjes en de tegenwoordige tijd. De leeftijdcategorie is vanaf 12 jaar.

Vrienden/vriendinnen

Spreek met een vriend of vriendin af. Ga bijvoorbeeld samen shoppen of kijk een film of serie. Dit is allemaal heel erg leuk maar de tijd vliegt voorbij. Ga bijvoorbeeld samen logeren, dan heb je heel veel tijd en kun je tot laat in de nacht opblijven. En overdag kun je een fotoshoot samen houden. Naar het strand gaan, een dagje uit er is eigenlijk samen heel veel te beleven.

Chil dagje

Ook kun je lekker een chil dagje houden. Slaap lekker uit, lunch uitgebreid en ga maar door. Je kunt een maskertje opdoen of je nagels lakken. En natuurlijk kun je ook lekker in bad gaan met een lekker zeepje of een bath bomb van bijvoorbeeld de Lush.

En dit waar al weer de tips! ik hoop dat je er iets aan hebt. 

-Xxx- Me